۹ پاسخ

گلم دکتر دقیقتر میگه..

من واسه انومالی وزن بچه م مطابق این جدول بود
هم دکتر هم سونوگراف گفتن وزن بچه م کمه

گلم مقداری کمه. تو رنج‌حداقله تقریبا . تغذیت رو بهتر کن حتما.

۳۲ هفته و ۱روزم بود رفتم ۱۹۰۰ بود وزنش دکترم گفت عالیه

دکتر تو عوض کن ،حرف بی خود زده،

من هفته ۳۳رفتم بچم ۱۹۰۰بود دکترم میگفت عالیه

سلام عزیزم والا وزن بچه من ۱۷۵۰ بود هفته ۳۰ و ۳۱ ؛ هم سونو هم دکتر خودم گفتن خیلی خوبه حتا یه هفته هم جلوتر سونو از هفته خودم گفت هستی بخاطر وزن بچه ؛ نگران نباش بچه وزن میگیره تحت هر شرایطی از بدن مادر تعذیه اش رو میکنه من بچه دومم هست هیچ پرخوری هم نکردم وزن بچه اولم ۳ کیلو و ۱۵۰ بود ؛ اینم که دکتر گفت خوبه حالا انشالا تا آخرش هر چی صلاحه پیش بیاد

عزیزم وزن بچه نرماله منم 32هفته رفتم 1800بوددکترم گفت عالیه تازه 100گرم ازچیزی که بایدباشه بیشتره.منم فکرمیکردم کمه کلی غصه خوردم مهم وزن ازین به بعدشه که باید بیشتربه خوراکمون برسیم.من همه چیزو کبابی میخورم مرغ و گوشت و قارچ و سیب زمینی و....میگن خیلی خوب وزن میگیره.آجیل و حبوبات و شیرایناهم زیادبخور

سلام والا این دکترا هر کدوم بچیزی میگن.من همش چیزای مقوی میخورم ولی اونجا رو دلم میخواد وزن نمیگیره و پودر ترومام استفاده میکنم.حالا اگ دکترت رو قبول داری ک ب حرفش گوش کن

وزن نی نی ارثیه ،اونقد هم کم نیست ک دعوات کنه دکترت‌،موز و خرما و جوپرک و کنجد بریز توشیر باهمزن مخلوط کن بخور بچه ت سریع وزن میگیره