۶ پاسخ

عزیزم....کولیکید....کولیک پد....کولیک از...کولیف همه یه چیزن...پدی لاکت و روتفلور هم شبیه همن....گریپ میکسچر زیر یک ماه ممنوع...اهورا نی نی و گل گریپ و گرامیداب اینام شربت دل درد و نفخ اند

منک همشون امتحان کردم هیچ فقط دایمتیکون افتاد ک عالیه امتحانش کن

یا کولیک از یا گریپ میکسچر،من به بچم نزدیک یک ماه و نیم کولیک از دادم بعد قطع کردم،برای بچه من تاثیری که گریپ میکسچر داشره کولیک از نداره،باید ببینی کدوم بهش میسازه

منم همه چیز امتحان کردم...اخرشم دایمتیکون و گریپ میکسچر جواب داد

عزیزم. همه رو باهم نمیتونی بدی که. یا یکی رو بده. یا ببر دکتر.
من به پسرم کولیکید میدم

دختر منم همین جوره دکتر بهش مدی لاکت داده ولی فایده تداره تازه احساس میکنم بدتر هم شده