کسی از پودر بچه استفاده میکنه؟؟ راضی هستید؟

۱۰ پاسخ

پودر اصلا خوب نیست سعی از پماد استفاده کن

خوب نیست استفاده نکن

آره.. من برا زیر بغلهاش.. دور گردنش و پاهاش استفاده میکنم دونه نمیزنه.. البته دکترش بهم گفت استفاده کن

من یکی دوبار استفاده کردم بدن بچه عرق جوش میزنه اونو زدم خوبش کرد انگار خشکشون میکنه خنک میکنه

ببخشید اشتباه نوشتم پماد کالاندولا استفاده کن گلم عالیه

من ازهمون اول استفاده کردم خیلیم خوبه مامانمم واسه خودموخواهربرادرامم استفاده کرده چیزی نشده

من استفاده می کنم به نظرم برای سوختگی ها و قرمز شدگی های خفیف پوست بچه خیلی بهتر از کرم سوختگیه .

من گرفتم بزاش ولی اصلااستفاده نکردم میگن براریه بچه خوب نیس

من یکی دوبار استفاده کردم بدن بچه عرق جوش میزنه اونو زدم خوبش کرد انگار خشکشون میکنه خنک میکنه

عزیزم پودر بچه استفاده نکن پماد کارآمدن استفاده کن عالیه