۶ پاسخ

ببین اینجا شاید بیان بگن طبیعیه ،چند نفرم بگن خطرناکه،بازم خودت استرس داری. فردا یه ان اس تی برو‌خیالت راحت شه. چون این هفته های آخر،همه چی ریسک پذیره.

کلا حرکات اخر هفته ها کمترمیشه بخاطد تنگی جا،ولی احتمال سوراخ شدن کیسه ابم هس که آب داخل شکم کم شه ،روکیسه ابت حواست باشه

عزیزم بچه بزرگ شده جاش تنگه چیزی نیست اما بازم اگه نگرانی برو نوار قلب یا سنو

سلام عزيزم، براي اينكه خيالت راحت بشه حتما برو دكتر، اول سونو انجام ميده، بعدشم لازم باشه براي اطمينان يه نوار قلب جنين هم ميگيره، منم همينكارو كردم و خيالم راحت شد.

ببین برو حتما نوار قلب برا بچه

بله عزیزم هفته های بالا چون بچه بزرگ شده دیگه نمیتونه خوب بچرخه تکونهاش کوچیکن
نگران نباش