۷ پاسخ

نگران نباشین
تنها شما نیستین
پسر منم اینجوریه
از وقتی ۲ ماه و ۲۰ روزش بود تا حالا اینجوریه
همش به خودم امید میدم که خوب میشه و مثل قبل میخوره اما نع
نمیشه که نمیشه 😭

شیطون بلا شده. میخواد بازی بازی بخوره مثل پسرمن

طبیعبه عزیزم دختر منم یوقتا اینجوریه گشنه باشن میخورن

پسرمنم همینه بازیگوشه
یذرشیر میخوره ی نگاه میکنه پشت سرش بازدباره شیرمیخوره کوچولو کوچولو

واسه ماهم اینجوریه عزیزم بازیگوش شده دیگه دست رودلمون نزار من میبرمش تویه اتاق ساکت

پسرمنم تو۳ماهگیش اونجوری میکرداخرش نخوردشیرخشک میخوره الان تندتندبهش بده یادش بره دیگه نمیتونی ها

عزیزم بخاطر رشدی که داره میکنه و تغییراتی که تو بدنش داره اتفاق میافته اینجوری شده. منم دقیقا همین تجربه رو داشتم ولی گاهی ۱روز تا ۱هفته شتید ۲ هفته هم طول بکشه.سخت نگیر فقط بهش