۶ پاسخ

والا من ۲۸ هفته رفتم سونو
دور شکمش ۲۷ هفته بود
دور سرش ۲۹ هفته
دکترمم گفت طببعیه

من اینجوریم خونرسانیش مشکل داره هرهفته باید سونو داپلر بدم رشدش چک بشه حالا زود بیاد چی میشه بچه رسیده الان امپول ریه هم زده باشی تو دستگاه نمیره

ببین عزیزم اصلا لیدی میل مصرف کن من مصرف کردم قند بارداری گرفتم قندش خیلی بالاست سعی کن با چیزای طبیعی وزنشو زیاد کنی : چهارمغز و شیر و گوشت و کره و خامه و ماکارانی و برنج و مرغ و تخم مرغ و کباب

سلام برا منم همینطوره.. دکتر گفت در حد دوهفته بالا پایین مشکلی نداره.

منم ۳۲هفته وزنش۱۷۰۰بود دکتر بم پودر تقویتی لیدی میل تجویز کرد مصرف میکنم

دقیقا به منم گفتن دور شکمش دو هفته کمتره من شروع کردم به چیزای مقوی خوردن مثل مویز بادوم توت خشک موز خرما شیر تا ببینم ایشالا چی میشه