۱۳ پاسخ

من شش ماهه زایمان کردم سه ماهه باردارم من طبیعی

سلام عزیزم مبارکت باشه ان شاالله قدمش پر و خیر و برکت باشه براتون
من هر دوشو تجربه کردم طبیعی خیلی بهتره البته تا قبل سزارین فک میکردم سزارین خوبه چون درد نمیکشن و اگه درد داشته باشن میکن میخورن ولی فهمبدم غیر از دردش که با مسکن خوب نمیشه تازه بشین و برخاست حتی از ی پهلو به پهلوی دیگه شدن هم سخته
ی بار من اب افتاد توی گلوم داشتم خفه میشدم ولی حاضر نبودم سلفه کنم بس که درد میگیره این شکم پاره حتی تا چند وقت خنده هم نمیشه کرد کلا خیلی بد بود

به نظر من طبیعی زایمان کن.من خودم دوست داشتم طبیعی زایمان کنم اما مجبور شدن سزارینم کنن بچمم نگهداشتن بیمارستان با اون بخیه ها خیلی اذیت شدم شب سوم رفتم شیرش بدم بخیه هام کشیده شد چنان درد گرف که اشکم دراومد بچمم نزدیک بود بیفته پرستارا دویدن گرفتنش از دستم.سزارین خیلی بده من خیلی درد کشیدم تا میتونی سعی کن طبیعی زایمان کنی

چون بچه کوچیک داری برای اینکه بتونی زودتر سرپا بشی طبیعی زایمان کن
سزارین حداقل یک هفته مراقبت و درد داری

سلام مونده به بدنت ودکترت عزیزم....من سزارین بودم هیییییچ دردی نداشتم بعد اینکه بی حسی رفت کلا سرپا شدم از روز دم خونه مادرم ظرف و...شستم و جارو دستی میکشیدم...من هیچی از درد زایمان نفهمیدم الانم بخیم کلا رفته و یه خط قرمز فقط معلومه

ب سلامتی عزیزم بنظرم شما ک طبیعی رو تجربه کردی همون طبیعی زایمان کنی بهتره،نی نی دومت چیه؟😍

ناخواسته باردار شدی ؟ اگر زایمانت راحت بوده ک چه بهتر طبیعی ولی اگه چون تازه زایمان کردی و بدنت تحلیل رفته. سزارین کن هرچند مقدار خونی ک تو سزارین از دست میره دوبرابر طبیعی هست

طبیعی.

همون طبیعی زایمان کن بهتر که

طبیعییییییی زایمان کن عزیزم خب معلونه...خیلی بهتره

طبیعی طبیعی طبیعی

فقط سزارین کن...

من مشكل شمارو دارم بچم نه ماهشه ده هفته باردارم
نميدونم بازم طبيعي بيارم يا سزارين