۳ پاسخ

وقتی اینکارو میکنه حواسشو پرت کنین. و در آغوشش بگیرید. بچه ها نمیتونن حس هاشون رو کنترل کنن. نمیدونن چکار کنن. شما بغلش کن.

پسر منم همینه😞

نگران نباشید،بچه ها چون نمیتونن حرف بزنن و زورشون هم به والدین نمیرسه عصبی میشن،توی اون حالت تا زمانی که خیلی جدی نیست به روش نیارید که یاد بگیره با این کار میتونه جلب توجه کنه و سعی کنید با یک اسباب بازی یا کاری که دوست داره حواسش رو پرت کنید،بغلش کنید سعی کنید آرومش کنید البته نه بلافاصله