۹ پاسخ

به نظر من حتي بهشم فكر نكن
من هفته ي ششم و دارم نابود ميشم از تهوع
خوب استراحت كن و چيزاي مقوي بخور و خداروشكر كن

الهی، میخوای ویار داشته باشی؟ 😀 اونوقت دیگه هی به خودت غر میزنی هاااا ان شاء الله نیاد سراغت و تا ماه آخر شاد و خرم بری جلو

گلم هیچ دو خانمی در دنیا حالات کاملا مشابه ندارن. بعضیا اصلا ندارن بعضیام دیگه جونی براشون نمیمونه. من خودم از هفته ی ۷م شروع شدم. ۷هفته و ۴روز.

دعا كن نداشته باشي فقط
من از هفته ٥ شروع شد و تا الان ١٢ همچنان پدرمو در اورده 😭

منم دقیقا مثل تو بودم خیلی خوشحال بودم اما الان دوروزه نمیتونم لب به هیچی بزنم .عزیزم خوب خودتو تقویت کن تا هنوز ویار نداری

سلام عزیزم منم اصلا حالت تهوع ندارم ولی قشنگ حالتای پری رو دارم حس میکنم همش پری هستم

بهتر ویار چیه من‌از اواخر ۷ شروع شد میمردمو زنده مبشدم کلی هم وزن‌کم‌کردم

مال من از هفته هشتم شروع شد

دوس داری شروع ش ؟🙄