۴ پاسخ

باید بگیرین عزیزم دیگه وقتشه ولی اول شیر شبش رو قطع کنید با کم کردن بعد شیر روز روز فقط شیر قبل خواب شب و روز بمونه و در آخر این دو تا رو هم با هم قطع کنید . روش کم کردن هم اینه که از زمان شیر خوردن کم کنید و وعده هارو یکی در میون کنید آروم آروم. این روش رو یه پزشک به من گفت

آروم آروم کمش کن ، با غذا سیرش کن ک شیر نخواد ، مثلا اگه روزی ۵ وعده میدی بکن ۴ بعد ۳ و ۲ و ۱ و قطعش کن،
شیرخشک نمیخوره بهش بدی؟

با پزشکتون مشورت کنین ببینین واقعا لازمه الان از شیر گرفته بشه.اگه لازمه خودشون بهتر راهنمایی میکنن.

مگه شیرت تلخ نشده که پسرت نخوره؟