۷ پاسخ

سلام من سویق شیرافزااستفاده میکنم میگن بچه ازشیرمادرتغذیه میکنه تپل میشه

عزیزم اگه شبرخودت کافی هست و دکتر هم میگه روی نمودار هست وزنش شیرخشکیش نکن سلامتی مهمه نه تپلی همه شیرخشکهاهم اسهال یایبوست میاره درضمن همکیشون باعث وزنگیری نمیشه

عزیزم نده گناه داره بچه بزار شیر خوتون بخوره خودش تپل میشه شیر خشک خیلی عوارض داره

من روزی دوبار میدم ...هر سری ۳تا چهار پیمانه..خداروشکر پسرم وزنش عاااالی

روزی یه بار خوبه البته اگه بخوره

این مامانایی که میگن گناه داره بچه یعنی چی شیر خشکه ها سم که نیست
وا بده عزیزم چرا ندی بچه جون بگیره
شیر خودتم تقویت کن که بچه ت شیرت کافی باشه نبود شیر خشک بده

ممکنه شیر خودت رو نخوره ریسک نکن اگر شیرت خوبه.