۶ پاسخ

لباساشو کم کن پاشوییه با آب نمک (اب ولرم باشه سرد نباشه) یا سرکه سیب تبشو پایین میاره مدام تبشو چک کن سعی کن بالا نداره قطره استا رو هم سر ساعت بهش بده

بی قراریش از درد هست یکم استا ب جای واکسنش البته دورش بزن استا هم زود به زود بده لباس کم تنش کن وپاهاشو ببند تا کمتر دردش بیاد

لباسش رو كم كن و دست و صورت و پاهاش رو با آب ولرم رو به سرد بشور

مهرخوزت كمك كن پاشويش من با اب نمك زود زود و استارو ادامه بده

سلام پاشویه کن، الان که متخصص اطفال نیست،تب سنج از داروخانه بگیر

دست وپاشو دستمال ابنمک بزار نیومد پایین حتما ببر خیلی خطرناک شبو سعی کن نخوابی