۵ پاسخ

سلام منم تو هفته 6 دو روز لکه بینی داشتم. اول اینکه لکه بینی تو این هفته شایع هستش چون رحم داره بزرگ میشه و 2 اینکه اگه نزدیکی داشتی و رحمت تحریک شده میتونه از اونم باشه. من دکترم بهم شیاف فرتیژست داد بعد از دو روز دیگه لکه بینی نداشتم

منم عزیزم داشتم طبیعیه فقط استراحت کن و به دکترت خبر بده

منم دقیقا تو همین هفته همین لکه ها رو داشتم دکتر بهم شیاف پروژسترون داد خوب شدم.شمام برو دکتر و اگه میبینی دیر میشه تا رفتنت ،خودت شیاف بگیر بذار

عزیزم منم لک داشتم، بهترین کار بری پیش دکترت برات شیاف مینویسه استفاده کنی خوب خوب میشی💞🌹

عزیزم عفونت گرفتی اصلا ناراحت نکن خودتو فقط آب زیاد بخور ومایعات و برو دکتر معاینت کنه بهت دارو بده خوب میشی