۹ پاسخ

من تهرانم. همیشه برا دخترم مای بی بی میگرفتم دیروز رفتم بخرم ۱۰۰ تومان بود. مرسی گرفتم براش سایز ۴ هست ۴۴ تا توشه قیمتش هم ۶۹ تومان . هم تعدادش از مای بی بی بیشتره هم قیمتش از اون بهتره. استفاده کردم براش خیلی خوبه خداروشکر تا الانم به پاش ساخته (نسوخته) مای بی بی تا یه بار جیش میکرد گنده میشه ولی این انگار پوشک نکردم بچه رو معلوم نیست

مولفیکس سایز5 میگیرم 10 تایی 36 هزارتومن.مای بیبی 33 تومن.وضعیت مالیمون به بسته بزرگش نمیرسه😢

مایبیبی ۹۵
بیبی کیینگ ۵۰

ارومیه هستم مای بیبی میگیرم نود و پنج تومن مولفیکس میبستم ک دیگه پیدا نکردم کمرمون خم شد از گرونی ماهی پونصد ششصد تومن میدیم مای بیبی کهنه کردم دوروز همش کنار شیراب موندم😐😐

مرسی سایز4میخرم 44تاییش85😤😤

من مای بی بی سایر سه نارنجی ۳۸تایی میگیرم ۴۷تومن شیرازم

من کوکومی میخرم

من مای بی بی میگیرم بسته دوازده تایی ۲۳تومن

من مارک مای بی بی میگیرم ۱۰۰تومن،اصفهانم هستم