۶ پاسخ

روی جعبه بی بی کر نوشته برای کولیک ونفخ ویبوست واسهال ولی من هم برای یبوست هم برای اسهال استفاده کردم تاثیره روی پسرم نداشت

اینا همشون مثله هم هستن و برای سیستم گوارش بچه هست واسه جلوگیری از نفخ ودل درد و یبوست وایناست

من روتفلور به دخترم دادم خیلی عالی بود دکتر می گفت برای اینکه سریعتر گوارش شون کامل بشه دختر منم دو ماهگی دل درد داشت دیگه تموم شد من که راضی بودم ولی شنیدم پدی لاکت هم برای تقویت سیستم گوارش خیلی خوب است اما خودم استفاده نکردم

کلا برا گوارش.وکولیک.روتفلور بیشتر برا رفلاکس میدن.پدی لاکت وبی بی کر برا کولیک ونفخ ودلدرد.اگ یبوست هم داره بی بی کر اگ ن اسهال پدی لاکت

مامان گل سلام قطره روتفلورب ا بچه چهارماهه باید ون قطره بخوره اسهال داشت اینو واسش نوشتن ولی روش ننوشته چن قطره باید بخوره از داروخانه دورم

من که برا اسهال به بچه م پدی لاکت دادم بدتر شد و بهتر نشد