۱۰ پاسخ

من یه بار گرفتم همش نم پس میداد یا پاره میشد از کناره ها. بقیشو انداختم دور

من استفاده کردم خوب بوده فقط وقتی دستشویی که میکنه بومیده من بارلی استفاده میکنم خیلی خوبه نه بومیده وجذبش خیلی بالاهه

آره عزیزم من استفاده میکنم، خیلی نرمو و لطیفه اصلا حساسیت نمیده، ولی قدرت جذبش پایینه، باید زود ب زود عوضش کنی ک پس نده، من نصف شبم عوض میکنم

سلام ببم خوبه اما کوکومی نه جذبش خوب نیست من الان مرسی براش میگیرم

من‌کوکومی بسته کوچیک میگیرم قیمتش خوبه

کوکومی خوبه عزیزم ببم ام خوبه خوب ک نیستن خیلییی ولی خب بهتر از بقیه ان

باید خودت استفاده کنی چون ممکنه بچه حساسیت داشته باشه من غیر مای بیبی دوسه تا مارک دیگه استفاده کردم به همه حساسیت داشت

من استفاده میکنم . فقط باید زود تعویض بشه چون پی پی در میده . بیبی کینگ هم خوبه

بی بی کینگ عاایه من کو کو می و مای بی بی استفاده کردم اما بی بی کینگ‌خیلی خوبه اصلا پس نمیده

کوکومی منظورتونه؟