بنظرتون شیرخشک مقوی کدومه؟ببلاک چطوره

۵ پاسخ

بیومیل پلاس.اپتامیل.نان هم خوبه ولی دکتر دخترم‌میگه شیرخشک نان مثل یکی های قدیم نیس خوب نبس الان من بیومیل میدم.اپتامیل جربیش زیاده

بهترینا سوپرامیل اپتامیل و بیومیل هستش،میتونی بری داروخونه از روی مواد ترکیبیش عکس بگیری ببینی کدوم ویتامیناش بیشتره و بهتره،من مقایسه کردم اپتامیل و سوپرامیل عالی تر از همه بودن،الان سوپرامیل میدم کمکی

بستگی داره بچه چی بهش بسازه من نان وآپتامیل دادم اصلا دخترم وزنش اصافه نشد دیگه دکتر عوض کرد آپتامیل پپتی جونیور داد خوب بود

سوپرامیل از نان هم بهتره

نان وزندهیش از همه بهتره