۸ پاسخ

سلام... معمولا بعد از اولین ویزیت (روز پنجم تولد) متخصص اطفال تجویز میکنه.

من اد رو از 6 روزگی دادم.

من دخترم ۷روزش بود دکتر گفت شروع کن دیشبم دکتر بودم گفت اد دیگه نده همین مولتی و بده

مولتی یا آد یکیشو باید مصرف کنی بچه هایی که زود بدنیا میان مولتی میخورن از همون اوایل بدنیا اومدنشون شروع میکنن

من از روزپنجم دادم

من قطره ا د میدم از پنج روزگی شروع کردم .
اگر دوست داری تو گروه مامانا عضو بشی به این شماره تو واتس پیام بده

من قطره ا د میدم از پنج روزگی شروع کردم .
اگر دوست داری تو گروه مامانا عضو بشی به این شماره تو واتس پیام بده

من قطره ا د میدم از پنج روزگی شروع کردم .
اگر دوست داری تو گروه مامانا عضو بشی به این شماره تو واتس پیام بده