۷ پاسخ

این قطره برای کمک به سلامت پوست.بینایی و استخون بچه ست. حتما روزانه ۲۵ فطره بهش بده تا ۶ ماه.
به لباسم آسیبی نمیزنه

همش ک بوگندو نیس طعم موز هم داره ک خوبه ولی قد و وزن حتما باید بدی

بهداشت میگه براوزن گیری بچه ولی دراصل ویتامین Aبرای چشم بچه وویتامین Dبرای استخوان وپوست بچه است. وواجبه بدی

ن اون اهن و مولتی ویتامینه ک رنگ لباسو بد میکنه لکه میمونه

خوبه دیگ ویتامین Aو Dهست::بو گندو هم نیس من برا دخترم طمع توت فرنگی میگیرم اینقد قشنگ میخوره ک خودمم هوس میکنم :\

یه جور تقویته‌.ن بو داره ن رنگ .اون قطره بو گندو قطره اهنه

نه اد خوبه ولی مولتی ویتامین هست که اگه بریزه رولباس خراب میشه وقطره اهن