۱۳ پاسخ

روزی 25قطره نه مشکلی نداره

سلام‌ ۲۵ قطره نه هیچ مشکلی نداره😊

بهداشت ب من گفت یه قطره چکان کامل بدم

پسر من دوماهش من ۲۰قطره میدم

من ۳ قطره میدم، ترکیه زندگی میکنم، خوب شمام ازینا بگیرید که راحت بخوره

آروم آروم گوشه لپش بریز که کم کم قورت بده چربه میزنه به گلوش

نه هربار نیم سی سی بده

۲۵ قطره بستگی داره بچتون بخوره همشو ی دفعه یا نه من دخترم همشو ی دفعه نمیخوره مجبورم دو سه مرتبه بدم بهش

سلام ۲۵قطره باید داد و هیچ مشکل خاصی ندارد

از یه قطره شروع میشه تابشه 25
ثابت نگهش میداری اگه میخوره اره اگرم ن جدا جدا بده

سلام عزیزم روزی ۲۵ قطره همشو شاید یجا نخوره من روزی دوبار میدم ۲۵ قطره ره نصف میکنم میدم

یه قطره چکون کامل. نه میتونی یجا بدی. اگه میپره گلوش کم کم بده

باید یک سی سی بدی عزیزم ولی چون زیاده و بدمزس بهتره دو بار هر بار نیم سی سی بدی