۷ پاسخ

به سلامتی
هر چی که خیره پیش بیاد
باید نوشیدنی شیرین باشه، اگر میتونین شیرموز با شیرین کننده اضافه بخورین خیلی خوبه حسابی نی نی حال میکنه

تا میتونی شیرینی بخور تا خوب نکون بخوره

عزیز اگ رفتی واسه آنومالی بگو جنسیتو درست بهتون‌گفتن تو ان تی یا ن

صحیح و سالمه عزیزم
جنسیتشم مشخص میشه صد در صد
هرچی خدا داد بهت شکر کن
ایشالا که پسر باشه
رانی هلو بخور،بستنی بخور و نوشابه این ۳ تا قشنگ بچه رو از این رو به اون رو میکنه از تکون خوردن

انشاالله عزیزم پسره کاش به منم بگن احتمالا پسره منم فردا میرم سونو غربالگری انتی برامنم دعا کنین از ته دل منم براتون دعا کردم که پسره سالمی باشه ولی تو ان تی میگن اگه بگن پسره خطاش کمتره عزیزم....

من چیز خاصی نخوردم و سعی کن استرس نداشته باشیکه بچت تکون نمیخوره و چندبار باید بری داخل و هی بیای بیرون.انشاالله سالمه نگران نباش

انشاالله 🤲
من شیرکاکائو خوردم