۷ پاسخ

۱۰بیدارشد ۱۰۰ سی سی شیرخورد بعدش دو سه تکه گردو و یک دنت. ۲تا خرمالو نهارم یک قاشق برنج با یکقاشق فسنجون و تکه مرغ .
همین الانم خوابه

سلام پسر من یه بار ساعت یازده میان وعده میدم یه بار ۵ عصر

راستی کشمش هم خورد

دختر من صبح ساعت ۱۰ بیدارشده دوتا وعده و دوتا میان وعده خورده

سلام بستگی داره من معمولا ۲ ساعت یبار بهش یچیز میدم صبح پاشد ویفر خورد بعدم صبحانه نونو و پنیر و کرده و یکم عسل
بعدش کشمش بعدشم ناهار

دختر من صب بیدار شد نون کره چای خورد ی دونه خرما اب میوه و ۳ تا ساقه طلایی ی کاسه سوپ

ساعت ۱۰بیدار شد قطره هاشو خورد ۱۰ ونیم خوراک لوبیا با قلم گزاشته بودم اونو خورد ساعت ۱۲چند عدد پسته ناهار آبگوشت بوقلمون خورد ۳رفت حموم بعد خابوندم الانم باباش پیتزا خریده بیدارش کرده بخورن