۵ پاسخ

طبیعیه عزیزم پسر منم گاهی اینطور میشه قطره نفخ اگه داره بده بهش و اینکه با روغن زیتون ماساژ بده شکمشو

مشكلي نداره حتي تا يه هفته ده روز هم مشكلي نداره اگر بعد كه ميخواد دست شويي كنه بهش فشار زيادي نياد و غلظت دست شوييش مناسب باشه مشكلي نيست اما اگر سفت باشه يا زور بزنه بايد به پزشكش بگين اگر شير خودتون رو ميدين كه هيچ اگر شير خشك ميدين روزانه بهش يه مقدار آب جوشيده ي خنك شده بدين

عزیرم یکم گلیسیرین بریز تو نقعدش با سرنگ ۲۰ ثانیه ای میره اینو دیروز دکتر گف بهم

طبیعیه عزیزم پسر منم گاها اونطوری میشه نگران نباش

سلام هیچی تا10 وز طبیعیه اشکال ندار