۵ پاسخ

اگه طبیعی باشی دردات یهویی شروع میشه حتما ۴۰ هفته نیس که..اتفاقا پله خوبه به شروع دردت کمک میکنه ولی اینکه بچه خودشو سفت میکنه عادیه جاشون تنگ میشه تو این هفته ها پسر منم همیتطوره

من سر دختر اولم
خونه طبقه سوم بدون آسانسور بودیم روزی یکی دوبار پایین بالا میرفتم ولی مشکلی واسم پیش نیومد...
واسه سفت کردن بچه ببین سردی نمیخوری؟ یا دلت یخ نمیکنه؟؟؟ یا چیزهای نفاخ ک میخورم دلم سفت میشه...
استرس و اعصاب یا خستگی زیادم باعث سفت شدن نی نی م میشه

پله بالا و پایین رفتن خیلی کمک میکنه دهانه رحمت زودتر باز بشه و زایمان زودتر بشه

منم برای زایمان اولم خونمون۴طبقه بود و آسانسور خراب.مجبورم همش پله بالاو پایین کنم
دخترم۳۷هفته بدنیا اومد🥰
توام اصلا استرس نداشته باش

نه عزیزم نگران نباش الان تو ماه ۹ هستی نهایتا دردت میگیره میری زایمان میکنی