۴ پاسخ

من جایی خوندم بچه ای که شیر مادر میخوره بین 4تا6 پوشک و بچه ای شیر خشکی بین 6 تا 8 پوشک در روز باید استفاده کنه. پسرم 4تا5 پوشک تو روز براش تعویص میکنم

سلام.عزیزم پسر منم همون ۶بار اینا ادرار میکنه اما دقیقا نمیدونم حجمش چقدره چون تو پوشکه

سلام عزیزم من تعداد دفعاتشو متوجه نمیشم اما روزی ۲تا پوشک سنگین رو داره

سلام عزیزم حجم ادرار بستگی به میزان شیر خوردن بچه داره . اگه خوب و کافی شیر خورده باشه ادرار هم داره