۶ پاسخ

سزارین خیلی خوبه قبلش ۲ سانت بودم ی هفته پدرم درومد اینقدر درد کشیدم ولی سرارین شدمو عالی بود انشالله هرجی صلاحته پیش بیاد برات ولی از سز نترس

من هفته 33سونو رفتم بچه ام بریچ بود ...حالا خدا خدا میکنم تا آخر بریچ بمونه....شما از چند هفتگی بچه تون بریچ بود؟

عزیزم چهار دست و پا رفتن کمک میکنه بچه بچرخه من بچه اولم بریچ بود ماما بهم گفت اینجوری برم بچه چرخید.

عزیزم من از اول بریچ بودم دو روز دیگه نوبت سزارین داشتم ۳۸ و ۲ روز بچه ام چرخید الان منتطر طبیعی ام

وای من از خدامه سزارین بشم ترس ندارع ک باید از طبیعی بترسی ن سزارین برو سرنوبتت حتما خیری توش

گلم دیگه نمیچرخه برو نوبت بگیر