۱۲ پاسخ

دلپیچه داره

سلام عزیزم احتمالا نی نی تون دلپیچه داره یه حوله ولرم کنبن بذارین پشتش وشکمش اگر آروم‌نسدبذاری توپتو وتکون بدین که خوابش ببره نبات داغم خوبه اماخیلی شیرین نباشه که نپره گلوش ایشاله که خوب شه باهمینا

دل درد داره . دختر منم اینطوریه . آروغشو بگیر . شربت گریپ میکسچر بده

حتما نفخ داره یه دسمال رو بخاری گرم کن جوری که اذیت نشه بزار دور کمرش از زیر لباس

حتما دلش درد ميكنه قنداقش كن بخوابه

شاید دل درد داره.زور هم میزنه که قرمز بشه

نبات داغ بده بهش شاید دل درد داره

دلش درد میکنه یه دل درد بده خوب بشه

عزیزم دل درده اویشن و کلپوره با نبات بجوشون بده بخوره یا شربت گریپ میکسچر بده

قطره کولیکید(colic aid) قطره خوبیه براي دل درد های پسرم وقتی به خودش میپیچه خیلی خوب جواب میده

دل درد داره گریپ میکچر بده

نفخ داره عزیزم .کندر تلخ و هل و بهمن پیچ و گل محمدی بجوشون بده بخوره یکم شیرینش کن