۵ پاسخ

اگر فقط شیر خشک میخوره ارزش داره هزینه بالا بدی ولی اگه شیر خشک تفننی میدی اصلا شیشه رو بنداز کنار بره شیر مادر بده

عزیزم اگه ااان‌نمیگیره قبلا گرفته ممکنه دهنش برفک زده که نمیگیره شیشه را یا گوش یا گلوش عفونت دارن

سلام عزیزم
بعضی بچه ها سخت شیشه میگیرن
تو خواب بهش بده تا عادت کنه
اگه بازم نخورد سعی کن از شیشه های نچرال اونت چیکو یو مه استفاده کنی که عالین

بچه منم تازه بدنیا اومده بود نمیگرفت شیشه شیر با سرشیشه مارک چیکو گرفتم مثل سینه مادره راحت میگرفت

سلام داروخانه برید بگید سرشیشه شبه سینه مادر میخوام بهتون میده مول سینه مادره بچه میگیره