۷ پاسخ

خب عزیزم خیلی زوده تازه ۴ماهو ۱۴روزشه نگران نباشید به موقع خودش انجام میده

هنوز فرصت داره،نگران نباش،باهاش تمرین کن، رو شکم بذارش یک اسباب بازی از جلو چشماش اینور اونور ببر،سرش میاره بالا اسباب بازی نگاه میکنه،اینجوری گردنش تقویت میشه

هنوز ۴ ماهه شه مال من تو۶ ماه خودش سرشو بالا میاره

سلام..کم کم عزیزم خودش یاد میگیره...

من دخترم امروز اولین بار غلت زد و رو شکم رفت و برگشت.صبور باش.بچت دقیق چند وقتشه?

پس منم ۶ ماهشه همینجوری مثله پسرشماس

نگران نباشید بعضی بچه ها یه کم عضلاتشون ضعیف تره .ولی باز ببرید پیش متخصص اطفال ببینید چی میگن