۵ پاسخ

عزیزم اگه میخوای شکمش کار کنه دم کن
اگر شکمش کار میکنه بجوشون

ترنجبین بریز توی یه لیوان آب جوش درشو بذار دم بکشه. بعد از صافی رد کن هم خودت بخور هم نوک قاشق بده نی نی بخوره. اگه طعمشو دوست نداشتی یه کمی نبات قاطیش کن

من برا بچم نصف قاشق غذا خوردی میریزم تو ی لیوان اب جوش نعلبکی میزارم روش دم بکشه بعد میریزم تو شیشه شیرش یا با قطره چکون
تاثیر ک بزاره یگم خواب اوره نگران خوابش نشو

ترنجبین رو با ابجوشید قاطی کن بزار ی ده دیقه دم بکشه تو استکان بد صافش کن ی قند بنداز توش خنک کن بده بخوره

ترنجبین حساسیت زا نیست؟
ورزش شکم بهش بده، کف پاهاشو فشار بده و ماساژ بده
حرکت دوچرخه برو و مقعدش رو با روغن زیتون چرب کن، با گوش پاک کن