۴ پاسخ

ببرش دکتر که مطمین شه ولی رفلاکسه زیر سرشو بلند کن. من که در حالت لمیده میخوابوندمش اگه بالش کوتاه خودشو میذاشتم اصلا نمیتونس بخوابه انگار خفه میشد

شایدشیرزیادبهش میدی.. و اگ شیرت جهنده باشه.شکمش خیلی زودپرمیشه.دفعات شیردادن تو بیشترکن ولی کمتربهش بده.
وآروغشو خب بگیر.شیر ک بهش میدی سریع نخوابونش.یه چن دقیقه نزدیک ب حالت عمود نگهش دار.یاهمون زاویه30 درجه

بهتره دکتر معاینه اش کنه چون احتمال رفلاکس هست

رفلاکس داره پسر منم اینجوریه تازه سه ماهش شده یکم بهتره خدا صبرت بده