۸ پاسخ

عزیزم کاملا طبیعیه تو چهارماهگی اینجوری میشن پسر منم اینجوری باد آخر سر با شعر خوندن و حرف زدن و ادابازی و اینا محو صورتم میشد میخورد.

سلام بعضی بچها تو چهار ماهگی اینجوری میشن پسر منم اینجوری بود تقریبا ۲۰ روز بود اینجوری بود کریه میکرد اصن سینمو نمیگرف.ولی از بهداشت پرسیدم گف به هیچ وج شیرو قطع نکنید بزور بهش بده دیدی نمیخوره با قاشق بده بعد تو خواب بهش بده تا یواش یواش بگیره

چن وقتشه؟؟دخترمنم تازه رفته تو۴ماه همین طوری شده سینمو هی پس میزنه فقط توخاب میتونم بهش شیر بدم خیلیم بیتابی میکنه

تو این ماه مشکلات دندون بچه ها زیاد میشه دختر منم همینطور بود یه مدت خوب شد تا باز الان داره اذیت میکنه اگه به لثه هاشون توجه کنی تغییرات میبینی

عزیزم داره لثه سفت میکنه

شاید میخاد دندون دربیاره چون سینتو میکنه

شایدسردیش خورده🍁

شاید داره دندون در میاره