۶ پاسخ

عزیزم اگه حساسیت داشته باشه مدام گریه میکنه پاهاشو سیخ میکنه و جیغ میزنه شکمش باد زیاد دفع میکنه و هفته ایی یکبار دفع داره اینها نشونه الرژی لبنیات هست

دلدرد داشت و کف سرش پوسته پوسته شد
البته الان که شش ماهه شده بعضا شیر میخورم و خداروشکر علائمی نداده ولی گوشت گوساله اصلا نخوردم

بچه های خواهر من تو مدفوع شون رگه های خون بود

دکتر دخترم براش ازمایش ادرار و مدفوع نوشت تو مدفوعش خون بود ک تشخیص دادن حساسیته ولی علائمی مثله اگزمای پوستی جوش صورت و کنار مقعد پوسته شدن سرو بدن بالا اوردن ب مقدار زیاد و خاروندن سروصورت علائم حساسیت هستن

دل درد
صورتش دونه هاي ريز بزنه

بمن گفتن ازکولیکش نخوراگه دیدی گریه هاش کمترشدبدون معدش بهش حساسه