۷ پاسخ

عزیزم نگران نباش کاملا طبیعیه پسر منم اینجوره اینا موهای نوزادی یا به قول معروف تو شکمیشون.هستن کاملا میریزن و موی جدید جاشون رشد میکنه

عزیزم همه بچه اینجورین موهاشون میریزن
بعد دوباره درمیاد 😄😄

عزیزم ووناگنده موی کامل میریزه دوباره درمیاد😄😄

خب باید بریزه دیگه اینا میریزه و موهای جدید خوشگل در میاره تا براش ببندی با گلسر

سلام،دقیقاً پسر منم ریزش مو داره، بقول فامیل میگن عیبی نداره اینا مو مرده هستن باید بریزن تا مو جدید رشد کنه

سلام دوست عزیز؛ کاملا طبیعیه . همه بچه ها موهاشون میریزه و دوباره میاد

پسر من هم سه ماهشه ولی هنوز ریزش مو داره