۳ پاسخ

سلام عزیزم اسهال ربطی به دندون نداره دکتر دخترم گفت بهم موز بده بهش

اُ آر اس بهش بده آب و املاح بدنش کم نشه ،زیاد هم نده هر دفعه که بیرون روی داره یه نصف استکان بهش بده ،آب معمولی هم بده ،نبات داغ بده سیب درختی ،اگه بهتر نشد یه آزمایش ازش بگیر،بعضی اسهالا ویروسین تقریباً دو هفته زمان میبره خوب بشن

اسهال مال دندون نیست عزیز من یک هفتس اسهال داره نبردی دکتر آب بدن بچه از دست رفته خطرناکه ببر ببین دلسل اشهال چیه ممکنه چیز آلوده کرده دهنش یا معدش سرما خورده