۸ پاسخ

عزیزم من سایز پنج استفاده میکنم بازم وقتی پی پی میکنه پس میده فقط بهترین کار اینه الان که زمستونه یه کهنه دور کمرش بزاری بعد لباسشو بپوشی تا کثبف کاری نشه

من همه مارکارواستفاده کردم به نظرمن اُبیبی بهتره

احتمالا وقتی نشسته هست تو بغلتون دستشویی میکنه به خاطر همین پس میده منم هر وقت پسرم تو بغلم بود پس میداد ولی وقتی خوابیده بود پس نمیداد

سلام من مای بی بی خیلی راضی ام

امکان داره کوچیک باشه براش
بچه من هم سایز دو گذاشته بودم پنج ماهگیش کوچیک بود براش و پس میداد

سلام من مای بی بی استفاده میکنم راضیم

من از مای بی بی استفاده میکنم خوبه ولی از یکی شنیدم مارک مرسی عالیه نم پس نمیده

من سایز سه استفاده میکنم شلپاید براش بزرگه مگه وزنش چقدره سایز سه استفاده میکنی