۱۲ پاسخ

مامانا تو رو خدا دور هم جمع نشین ... شرایط کرونایی باید به بزرگترا رحم کنیم....

من ک هیچ کاری نکردم

هیچی مگه یلدا چیه والا بوخودا

بیخیال بابا،تو این وضع کرونا،خیلی هنر کنم شااید یه کیک بپزم تو خونه،لباس خریدن دیگه چیه،جایی هم که نمیشه رفت

کی هس یلدا؟؟؟؟

فک کنم یلدا رو هم محدویت بذارن آخه فقط اگه اون شب همه برن دور هم که دوباره اوج میگیره کرونا...

هیچی به خداشایدبریم خونه مامانمینا دورهم باشیم باباتواین گرونی چه ول خرجیه اخه

اتلیه میبرم .......

من قراره ببرم آتلیه لباسشم هنوز نخریدم

من يه لباس طرح هندونه خريدم قراره يه كاپ كيك انارم بخرم

من که قراره ببرم اتلیه

برای پسرم جلیقه دوختم با ست پاپیون همسر و پسرم برای خودم تل.با تاج یلدایی برای پسرم و ریسه
کیک یا ڗله درست میکنم با میوه و ....سه تایی جشن میگیریم