۱۸ پاسخ

علائم بارداری در زنان مختلف متفاوت است در این میان شباهت‌ها و تفاوت‌هایی وجود دارد. بعضی از افراد، به دنبال تعیین جنسیت جنین از علائم بارداری هستند. اما این موضوع تا چه حد صحت دارد. حقیقت این است که تفاوت‌هایی بین بارداری پسر و دختر وجود دارد. سطح تغییرات هورمونی در این بارداری‌ها متفاوت است که منجر به بروز علائم خاصی می‌شود. اما این علائم تا چه حد قابل اطیمنان هستند؟ آیا می‌توان از آنها به عنوان روشی برای تعیین جنسیت استفاده کرد؟ با نصب اپلیکیشن گهواره آگاهی خود را در زمینه علائم و نشانه های بارداری براساس جنسیت جنین بالا برده و با دیگر مادران تبادل نظر کنید. همچنین از دیگر ابزارهای بارداری و فرزندپروری بهره‌مند شوید.

وضعیت جنین و تعیین جنسیت

در میان افسانه‌ها و باورهای مختلف، بعضی از شایع‌ترین علائم بارداری پسر عبارتند از ظهور آکنه، افزایش ضربان قلب، افزایش سایز سینه‌ی سمت چپ، سردی دست و پا، تیره شدن ادرار و ... اما این علائم لزوماً به بارداری پسر تعلق دارند و آیا ممکن است زنی با جنین دختر هم این علائم را تجربه کند؟ بله. متاسفانه مشکلی که در مورد تعیین جنسیت جنین از روی نشانه‌های ظاهری وجود دارد این است که آنها روشی مطمئن و صد در صدی نیستند. به عنوان مثال یکی از محکم‌ترین نشانه‌های ظاهری تعیین جنسیت، وضعیت جنین در رحم است. در این راستا گفته می‌شود جفت قدامی و پسردار شدن رابطه‌ی عکس دارند. یعنی در بسیاری از مواقعی که جنین دختر است (70 درصد) جفت قدامی است. اما 30 درصد دیگر چه؟ این درصد، درصد کمی نیست و از این رو نمی‌توان نتیجه گرفت که وضعیت جنین می‌توان روش درستی برای تعیین جنسیت باشد.

جنین پسر در کدام سمت رحم لانه گزینی می‌کند؟ کودک می‌تواند پسر باشد و جفت قدامی داشته باشد، می‌تواند جنین پسر در سمت چپ و راست رحم باشد و می‌تواند هر وضعیتی داشته باشد اما نتوانید دقیقاً بگویید جنسیتش چیست. در حالی که بعضی علائم بارداری پسر در ماه اول درست است، بعضی نیز درست نیستند و نمی‌توانند به عنوان نشانه‌های قطعی در نظر گرفته شوند. در مورد تکان خوردن جنین پسر و اینکه جنین پسر در کدام سمت شکم بیشترقرار می‌گیرد هم همین تئوری وجود دارد. شاید جنین پسر حرکت زیادی در رحم داشته باشد، اما هر جنینی که حرکت زیادی داشته باشد پسر نیست. اگر می‌خواهید به طور صد در صدی از جنسیت جنین خود مطلع شوید، تنها راه مطمئن، انجام سونوگرافی ماه چهارم بارداری است.

خانما من ۱۸ هفته ام سمت چپم گاهی میاد بیرون وسفت میشه یعنی تکون میخوره؟

واسع من ک پسرع اما از ول سمت چپ شکمم بود 😂😂😂🤦‍♀️

چهار هفته دیگ ان تی باید بدم تا اون موقع استرس دارم از وقتی دیدم بچه ام سمت چپه از طرفیم دلم نمیخواد برم ان تی موندم چیکارکنم

بچه منم پسره سمت چپه

من سمت چپ بود و پسربود

برای من پسره و سمت راسته

نرو. منم نرفتم.. آنومالی برو

😊

جالب بود مرسی 👍

جنسیت فرزند دست پدر هست دختر زا پسرزایی خودشون هستند نه خانمها😏

سلام خانمااا
کسی میدونه علائم اینکه جنین پسر باشه یا دختر چیهه؟؟

سلام خانومها از کجا بدونم جفتدر سمت راست رحمه یادر چپ رحم

منم سمت چپ همش الان داره میاد بالا گاهی تکون میخوره وبرمیگرده پایین و سمت چپ.. جنسیتش معلوم نبود تو آنومالی.. کسی مثل من هست

سلام بلاخره نفهمیدیم چپ باشه دختر یا فرقی نداره مال منک دوتا دختر سمت چپ بود سومی هم چپ هستش ولی جنسش معلوم نیست همه میگن دختر سمت چپ هس خدا عالم اعلم

خانوما بچه تون ازاول سمت چپ بود از ماه اول ؟العان پسرهست؟

سلام من ۴۰ هفته ام قرار یکم این ماه زایمان کنم ولی نکردم؟

سلام من هم ۷هفته است باردارم ضعف دارم و معده درد بیشتر شب ها