۵ پاسخ

اگه تعداد حرکتاش خوبه ضعیف بودنش اشکال نداره من از دکترم پرسیدم گف فقط تعداد مهمه

چون عزیزم هرچقد بزرگ تربشه حرکاتش کمتر میشه چون جاش تنگه

جاش کمتر شده عزیزم طبیعیه دیگه مثل قبل نمیتونه تکون بخوره ♥️

پسر منم از وقتی وارد هفته بیست و نه شدم خیلی تکوناش کمتر شده کلن ۲۴ساعته داشت تکون میخورد 🤰🏻👼🏻
طبیعیه جاشون تنگ تر میشه تکوناشون کمتر میشه

خب بزرگ شده جاش تنگ شده عزیزم ...همینکه تکونهاشو داره باعث دلگرمیه ...اگه نبود خطر داشت