۷ پاسخ

ناراحت نباش ....بهش پدی لاکت بده ....بد ببخشید خیییلیییی معذرت میخوام با چوب پنبه و روغن‌نارگیل ولی روغن‌زیتون بهتر در معقدرشو چرب کن و هردو زانوهاشو مالش بده سریع دستشویی میکنه 🙉🙉🙊🙊

برای بچه هایی که شیر مادر میخورن تا یک هفته طبیعیه اما بیشتر شد باید ببری دکتر شکمشو ماساژ بده یه کوچولو سوراخ باسنشو چرب کن نگران نباش عزیزم

سلام یکم روغن زیتون یا وازلین یا صابون به گوش پاک کن بمال و اروم بفرس تو معقدش و یکم تکونش بده خیلی اروم

اگه شیر خودتو میخوره تا ۱۰روز‌هم شکمش کار نکنه طبیعیه ولی اگه شیرخشک میخوره بهش بی بی کر بده و اگه تا سه روز کار نکرد ببر پیش دکتر

دو قطره روغن زیتون بریز تو نافش

دکتربه پسرمن شربت لاکتولوز داد هر۸ساعت یه قاشق مرباخوری و پماد اد باگوش پاک کن گفت مقعدو تحریک کنم پسرم خوب شد

با صابون براش شیاف کن