۱۳ پاسخ

سلام عزیزدلم
نگران نباش گلم
اگه به دکترت دسترسی داری اطلاع بده
اگه نه، شیاف پروژسترون استفاده کن
استراحت کامل داشته باش
تا ایشالا بیشتر نشه
استرس خودش وضعیت رو سخت میکنه
به خدا بسپر
خودش نگهدار همه نینی هاست گلم

سلام گلم.منم دوبار داشتم ولی رفتم دکتر بهم شیاف داد و قطع شد
اصلا استرس به خودت نده

اره نترس طبیعیه برو دکتر بهت شیاف میده

برای چی نگرانی این استرس که چیزی هم نباشه یه چیزی بوجود میاره لکه بینی طبیعیه تو ماه های اول حالا این که لکه قهوه ایه

سلام عزیزم بله منم هستم باید صبر کنی تا چند روز بعد بی بی بزنی اصلا استرس نداشه باش ان شاالله که خیره🤲🏻

عزیزم حتما دکترتون در جریان بزارید فقط استراحت کنید

سلام عزیزم من‌ از لک هم فراتر خونریزی کردم استراحت کردم و آمپولهایی که دکتر داد استفاده کردم الان دیگه خبری از خونریزی نیست فقط تا ماه چهارم باید مواظب باشی

منم نزدیکی داشتم بعدش ترشح های خونی داشتم😢😢😢خیلی میترسم

خیالت راحت باشه. من که از هفته ۶ لک داشتم اونم اولش خونی. تا الان که هفته یازدهم هنوزم لک قهوه ای دارم. شیاف استفاده میکنم

من تا دوازده هفته داشتم شیافم استفاده نکردم چون فکرمیکنم خوب نیست برای جنین ولی دوهفته آخر دکترگفت استفاده نکنی جفتت جدامیشه دیگه استفاده کردم وخداروشکر بخیر گذشت ولکه بینیم قطع شد

عزیزم استرس نداشته باش منم از هفته ششم تا الان که ۱۱ هفته اس لکه بینی دارم.دکتر دوفاستون داد بهم و استراحت.نزدیکی هم ممنوع تا انشالا هفته ۸ بری سونو قلب

سلام ازه من دیدم فک کردم پریود شدم بعد اون دگ ندیدم دوهفته بعد تست زدم مثبت بود

عزیزم ، استرس نداشته باش ، من خودم حتی خونریزی داشتم دوبار و دفعه های بعد لکه بینی ، استراحت داشته باش و شیاف استفاده کن ، با دکتر این موضوع رو در میون بزار که خودش بهت شیاف میده