۴ پاسخ

فعلا که قویه میگن با بیشتر شدن هفته ها جنین بزرگتر میشه جاش تنگ میشه کمتر از ۲۸هفتگی و ۲۹ هفتگی و ۳۰ هفتگی تکون میخوره
ولی سعی که تا ۳۲ هفتگی در روز حرکتاشو بشماری تو ۲ساعت اگه ۸تا حرکت بزنه عالیهه حتی کوچیکترین ضربه هم حساب کن

بستگی به تغذیه و تحرکت دارم وبه روانتم خیلی تاثیر داره ،یه اهنگ شاد خب نونو هم شادهه😍

من که هفته ۲۷ هستم تکوناش تازه قوی شده.هم لگد میزنه و هم احساس میکنم بعضی وقتا مثل چرخیدنه.یه روز تکوناش خوب و قویه یه روزم کمه.نمیدونم کی قراره منظم بشه😏

من که بستگی داره خسته باشم گرسنه باشم یا سیر وقتی سیرم و خسته نیستم خوب تکون میخوره ولی وقتی خسته و گرسنم‌میخوابه