۹ پاسخ

ميگن تا چهل روزگي باشه
من هر وقت حموم بره سرش ميكنم

دیگه نزار عادت میکنه منم قبلا میزاشتم اطرافیانم میگفتن نزار ک عادت کنه ب سرما ک ن سرما بخوره ن گوشاش درد بگیره الان نمیزارم فقط وقتایی ک میخوام ببرم بیرون میزارن

باید در بیاری که بچه سرش عادت کنه به سرما که بعدا تند تند سرمانخوره بعد 40 باید برداری بچه خودش کلش داغه

سلام عزیزم
نوزاد مثل سی دی خام می مونه هر طور رفتار کنی اونم عادت می کنه و اجرا می کنه
سعی کن اصلا به کلاه داخل خونه عادتش ندی
من که فقط همون ده روز اول گذاشتم بعد دیدم طفلی سرش عرق می کنه دیگه بر داشتم در حال حاضرم فقط می برمش بیرون کلاه می زارم سرش

ن بابا گناه دارن کلاه نذار بذار سرش هوا بخوره تو خونه ام کلاه،من از همون اول کلاه نذاشتم الانم عادت نداره فقط بیرون رفتنی میذارم سرش،همینطوریش کلاه نمیذاریم تو خواب کل سرشون خیس عرقه،گرم و سرد بشن بدتر سرما میخورن سعی کن دمای خونه مناسب باشه ک نیازی ب لباس و کلاه اضافی نباشه😊

من ازهمون اول که آوردم خونه سرش هیچی نذاشتم فقط شب موقه خواب

سلام منم ازموقعه ای ک بدنیااومده سرش میکنم اماچون هواسرده فعلا قصدندارم ازسرش دربیارم میترسم سرمابخوره

سلام ،منم میپوشم کلا تو خونه کلاه نوزادی سرشه اقام میگه در بیار ولی میترسم سرش یخ کنه

هواسرده بایدبزاری سرش