۹ پاسخ

نگران نباش چیزیش نشده فردابرو درمانگا صدای قلبشوگوش کن

نگران نباش گلم چیزی نمیشه من رفتم بیمارستان انقدرمحکم ازشکمم میزدن

عزیزم این ضربه ها که کاری نمیکنه آخه
مگه میشه توی ۹‌ماه هیچ ضربه ای به شکم‌ نخوره!؟ ضربه ی ناگهانی و شدید مثل سرخوردن خطرناکه، نه ضربه ی ملایم یا پریدن روغن داغ و ...

ن بابا نگران نباش نی نیت جاش امنه

گر نگهدار من ان است که خود میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍

مامانم تعریف میکرد وقتی منو حامله بود یخچال تمیز میکرد از این مدلا هس بالاش یه فریزر کوچیک داره داشت یخای اونو بسختی درمیادر که یه قلمبه یخ خورد تو شکمش که من بیچاره توش بودم 😐😐
یبارم با من تو خیابون لیز خورده 😐
بهش مبگمممم مادرررر خدا منو نگه داشت فقط 😂😂😂😂

ن چیزی نشده نگران نباش

سلام عزیزم خیلی نگران نباش وقتی میگی اروم بوده نگرانی نداره که..اون دستگاه سونو گرافیو ک چنان فشار میدن مساله ای پیش نمیاد خیلی درگیر این چیزا نشو

نترس عزیزم کیسه آب از بچه محافظت میکنه

چیزیش نشده نگران نباش