۴ پاسخ

عزیزم تو جفت خلفی نحوه قرارگیری جنین تو اواخرش باعث کمر درد میشه ولی راجب زایمان زود رس و درد زایمان بیشتر چیزی نشنیدم ولی بخاطر نحوه قرار گرفتن جنین عبورش از کانال زایمان یخورده مشکل تر از حالت عادی هستش

وا این حرفاچیه.خیلی هاجفتشون خلفی هست واینکه بچه زودتکون میخوره.به این خرافات گوش نده.

زودتر متوجه حرکت نی نی میشی خیلیم خوبه کلا نه قدامی نه خلفی مشکلی ندارن

ن عزیزم ربطی نداره من خلفی هستم تا الان هفته هجدهم تکون‌نخورده بچمم پسره