۶ پاسخ

من به پسر اولم دادم تا 1 سال ونیم می‌خورد دندوناش و فکش هم هیچ مشکلی نداره

اینا همش حرفه
وقتی بچه درد داره فقط مکیدن ارومش میکنه نمیشه همش سینه دهنش باشه الکی اون موقع فقط پستونک
برای دندونم پستونک تا ۶ ماه اوکی از اون ب بعد باید بگیری ک لثه سفت میشه وقتی پستونک نباشه شصت میخوره نمیتونی شصت ترک بدی باز فکش حالت میگیره پستونک عالیه

سلام. یه کتابی از بهداشت بهم دادن گفتن بخونم. تو اونم نوشته که بهتره ندین.عکس اون صفحه رو برات میفرستم. شاید به دردت بخوره🙂

من به پسرم تا دوسالگی دادم مشکلی هم براش پیش نیومد همه دندون هاش منظم در اومده

دختر من که نگرفت .
بمنم گفتن فک کج میشه و دندونهاش کج بیرون میاد .ولی بازم من تلاشمو کردم ولی نگرفت😁

سلام من میدم. خواهرمم به دختراش داد مشکلی نداشتن. پستونک بیبی لند ارتودنسی