⭕️اهمیت تقویت ماهیچه‌های میان‌تنه
🔻تقویت ماهیچه‌های شکم و زیرشکم از مواردی است که قبل از بارداری کمتر به آن توجه می‌شود. اگر ماهیچه‌های شکم شما پیش از بارداری قوی باشد، از مشکلات مرتبط با کمر در دوران بارداری پیشگیری می‌شود.
🔻همچنین در زمان زایمان نیز احساس راحت‌تری خواهید داشت و بهبودی شما پس از زایمان نیز سریع‌تر خواهد بود.
🔻برای رهایی از درد کمر، داشتن زایمان راحت‌تر و بهبود سریع‌تر پس از زایمان لازم است که ماهیچه‌های میان‌تنۀ بدنتان قوی باشد.
🔻ماهیچه‌های میان‌تنه شامل ماهیچه‌های عرضی شکم، ماهیچه‌های تحتانی لگن و ماهیچه‌های ستون فقرات در پشت است. انجام برخی از حرکات ورزشی می‌تواند با تمرکز بر این ماهیچه‌ها به تقویت آنها کمک کند.
🔻 قوی بودن ماهیچه‌های شکم و پشت در دوران بارداری باعث کاهش کمردرد و زایمان راحت‌تر خواهد شد. همچنین تقویت ماهیچه‌های تحتانی لگن باعث می‌شود که برخی از مشکلات دوران بارداری مانند بی‌اختیاری ادرار کمتر شود.

#تقویت_ماهیچه
📚 صفحه مادرشو

تصویر
۰ پاسخ

سوال های مرتبط

مامان آینده مامان آینده قصد بارداری
⭕️ورزش‌های خطرساز در بارداری

🔻برخی از ورزش‌های خطرساز در دوران بارداری بهتر است انجام نشود. تعدادی از این ورزش‌های خاص شامل موارد زیر است:

🔹از انجام ورزش‌هایی که به ماهیچه‌های شکم و کمر فشار وارد می‌کند مانند دراز و نشست پرهیز کنید.
🔹از انجام فعالیت‌هایی که موجب از دست دادن تعادل و زمین خوردن می‌شود مانند دوچرخه‌سواری، اسب‌سواری، اسکی، هاکی روی یخ و ژیمناستیک خودداری کنید.
🔹ورزش‌هایی مانند والیبال که با توپ انجام می‌شود برای بارداری مناسب نیست. دقت کنید که کشش‌های شدید بدن نیز ممکن است باعث آسیب به شما شود.
🔹از ورزش‌هایی مانند فوتبال، اسکواش، جودو، بوکس و کیک‌بوکسینگ که ممکن است باعث ایجاد ضربه به شکم شما شود نیز خودداری کنید.
🔹از غواصی پرهیز کنید، زیرا در این صورت خطر کاهش ناگهانی فشار وجود دارد که برای جنین خطرناک است.
🔹از قرار گرفتن در ارتفاع بیش از ۲۵۰۰ متر که خطر ارتفاع‌زدگی در اثر کاهش سطح اکسیژن هوا دارد نیز باید خودداری کنید.

#ورزش
📚 صفحه مادرشو
👨‍👩‍👧
❤پناه❤ ❤پناه❤ قصد بارداری
انجام معاینات پیش از بارداری

قبل از باردار شدن، زمینه را برای یک بارداری سالم فراهم کنید. در شرایطی که بدن شما مشکلی نداشته باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که بارداری موفقی را تجربه کنید. بهتر است قبل از اقدام به بارداری یک وقت ملاقات با پزشک زنان و زایمان هماهنگ کنید تا وضعیت سلامت جسمی شما بررسی شود. در این جلسات، معمولاً آزمایش‌هایی برای شما درخواست داده می‌شود و همچنین فولیک اسید و سایر مکمل‌های مورد نیاز بارداری برای شما تجویز خواهد شد. در معاینات قبل از بارداری، دربارۀ داروهای مصرفی خود با پزشکتان صحبت کنید.

مطمئن شوید که استفاده از آنها در باروری یا دوران بارداری شما تأثیری ندارد و بی‌خطر است. ملاقات با پزشک پیش از بارداری می‌تواند به شانس شما برای داشتن یک بارداری سالم کمک کند. در صورت امکان، لازم است که این جلسات را با همسر خود بروید، چون پزشک برای تکمیل پروندۀ سلامت شما نیاز به اطلاعاتی در مورد همسر شما نیز خواهد داشت. همچنین در صورت وجود هر نوع مشکلی پزشک می‌تواند سریع‌تر نسبت به رفع و درمان آن اقدام کند. مجموعۀ این اقدامات می‌تواند در افزایش شانس باردار شدن شما در زمان دلخواه مؤثر باشد.
❤پناه❤ ❤پناه❤ قصد بارداری
انجام معاینات پیش از بارداری

قبل از باردار شدن، زمینه را برای یک بارداری سالم فراهم کنید. در شرایطی که بدن شما مشکلی نداشته باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که بارداری موفقی را تجربه کنید. بهتر است قبل از اقدام به بارداری یک وقت ملاقات با پزشک زنان و زایمان هماهنگ کنید تا وضعیت سلامت جسمی شما بررسی شود. در این جلسات، معمولاً آزمایش‌هایی برای شما درخواست داده می‌شود و همچنین فولیک اسید و سایر مکمل‌های مورد نیاز بارداری برای شما تجویز خواهد شد. در معاینات قبل از بارداری، دربارۀ داروهای مصرفی خود با پزشکتان صحبت کنید.

مطمئن شوید که استفاده از آنها در باروری یا دوران بارداری شما تأثیری ندارد و بی‌خطر است. ملاقات با پزشک پیش از بارداری می‌تواند به شانس شما برای داشتن یک بارداری سالم کمک کند
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بهبود وضعیت سلامت مادر

هنگامی که در تلاش برای باردار شدن هستید، غذاهای مغذی بخورید. وزن خود را در محدودۀ سالم حفظ کنید. ورزش منظم داشته باشید و سعی کنید هر عادت بدی مانند مصرف سیگار و قلیان، نوشیدن الکل یا مصرف مواد مخدر را ترک کنید. بهتر است در دوران اقدام برای بارداری، میزان کافئین موجود در نوشیدنی‌ها را تا حد امکان کاهش دهید. قهوه، چای و نوشابه حاوی کافئین است و پزشکان توصیه می‌کنند زمانی که برای بارداری اقدام می‌کنید، قهوه مصرف نکنید. مصرف مکمل‌های تجویزی توسط پزشک، در سه ماه پیش از بارداری می‌تواند به افزایش قدرت باروری شما و همچنین کاهش مشکلات احتمالی در بارداری کمک کند. اگر حداقل یک ماه پیش از اقدام به بارداری، مصرف فولیک اسید را شروع کنید، احتمال بروز برخی از نقص‌های مادرزادی در جنین به میزان چشمگیری کاهش پیدا می‌کند.
مامان آینده مامان آینده قصد بارداری
⭕️فایده مصرف ماشعیر در دوران بارداری:

✳️جلوگیری از دیابت:قند خون را کاهش می‌دهد و برای جلوگیری از دیابت بارداری بسیار مفید است.
✳️جلوگیری از نقایص مادرزادی:سرشار از اسیدفولیک است که برای جلوگیری از نقایص مادرزادی در جنین نظیر شکاف لب،اسپینای نخاع ضروریست.
✳️جلوگیری از گرفتگی عضلات و واریس:مس موجود در آن باعث انعطاف پذیری رگهای خونی،مفاصل،استخوانها می‌شود.
✳️جلوگیری بیمارهای دستگاه ادراری:ادرار آور بوده و سموم و عفونت‌های بدن را دفع می کند.
✳️مقوی معده:از التهاب معده جلوگیری می‌کند.
✳️جلوگیری تهوع بارداری: برای جلوگیری از تهوع دوران بارداری بسیار مفید است.
✳️جلوگیری خارش:سبب بهبود خارش شکم می‌شود.
✳️افزایش شیرمادر: مصرف آن در ماه های آخر بارداری سبب افزایش شیر مادر می‌شود.

⛔️از انواع تلخ و بدون شکر و مواد افزودنی استفاده نمایید چون به علت قند زیاد سبب افزایش احتمال دیابت بارداری می‌شود.

#ماشعیر
📚 صفحه بارداری
👨‍👩‍👧
مامان آینده مامان آینده قصد بارداری
مصرف میوه در ماه اول بارداری

مصرف میوه نه تنها در ماه اول، بلکه در تمام طول بارداری توصیه می‌شود. در حقیقت میوه‌ها غنی از فیبر هستند. 

در ماه اول باید هر روز سه وعده میوه مصرف کنید؛ چراکه سرشار از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌هاست که برای بدن شما ضروری است.

گوشت

حتما باید مصرف گوشت را در رژیم غذایی ماه اول بارداری قرار دهید. گوشت سفید مانند مرغ طی این ماه خطری برای مادر و جنین ندارد. حتما باید گوشت را کاملا بپزید تا باکتری در گوشت وجود نداشته باشد.

محصولات لبنی

اگر به لاکتوز حساسیت ندارید، محصولات لبنی منبع خوبی از کلسیم، ویتامین‌ها و چربی سالم هستند. علاوه بر این، شیر حاوی مقدار زیادی اسید فولیک است.

علاوه بر شیر می‌توانید مقدار زیاد ماست و پنیر نیز مصرف کنید. مصرف روزانه لبنیات در ماه اول بارداری باید حداقل یک لیتر باشد.

دانه‌ها و آجیل

آجیل و مغز غنی از پروتئین است که به رشد بافت‌های جنین و ترمیم ماهیچه‌های سینه و رحم کمک می‌کند. همچنین به تامین خون در دوران بارداری کمک می‌کند.
مامان آینده مامان آینده قصد بارداری
همه چیز درباره رابطه جنسی در بارداری

رابطه جنسی در بارداری خطرناک است؟

رابطه جنسی در بارداری

اگر بخواهید باردار شوید باید رابطه جنسی برقرار کنید اما آیا امکان رابطه جنسی در بارداری نیز وجود دارد؟ اصولاً داشتن رابطه جنسی در دوران بارداری بی‌خطر است مگر اینکه پزشک یا ماما به شما گفته باشد که این کار را نکنید. رابطه جنسی به جنین شما آسیب نمی‌رساند زیرا آلت تناسلی مرد نمی‌تواند فراتر از واژن نفوذ کند. از طرفی، جنین درحال‌رشد توسط مایع آمنیوتیک رحم و همچنین عضلات قوی رحم محافظت می‌شود؛ بنابراین تا جای ممکن فعالیت جنسی تأثیری در کودک شما نخواهد داشت، به‌شرطی‌که عوارضی مانند زایمان زودرس یا مشکلات جفت نداشته باشید.

بااین‌حال، تغییر میل جنسی شما در دوران بارداری طبیعی است. این مسئله جای نگرانی ندارد و صحبت در مورد آن با شریک جنسی مفید است. ممکن است رابطه جنسی در بارداری برای شما بسیار لذت‌بخش باشد یا به‌راحتی احساس کنید که نمی‌خواهید این مسئله را برای مدتی تجربه کنید. حتی می‌توانید راه‌های دیگری برای دوست داشتن یا عشق ورزیدن پیدا کنید. مهم‌ترین چیز این است که درباره احساسات خود با شریک زندگی خود صحبت کنید.
مامان آینده مامان آینده قصد بارداری
انواع روش‌های آمیزش در دوران بارداری

بهترین مدل نزدیکی در بارداری مدلی است که شما احساس راحتی کنید. رابطه جنسی دهانی در دوران بارداری نیز بی‌خطر است. مهم این است که لذت و راحتی متقابل را در ذهن داشته باشید و خلاقیت به خرج دهید. در مورد نزدیکی در هفته پنجم بارداری و به بعد که مدام شکم شما بزرگ‌تر می‌شود، آزمون‌وخطا کنید تا فشار زیادی به شما و جنین وارد نشود. نباید فراموش کنید که انعطاف‌پذیری که اکنون از آن لذت می‌برید، می‌تواند به حفظ رابطه جنسی شما برای دهه‌ها کمک کند

معمولاً اوایل بارداری کمی رابطه جنسی ناراحت‌کننده است. با بزرگ‌تر شدن شکم، بهتر است هنگام رابطه به پهلو دراز بکشید یا رو‌به‌روی شریک جنسی خود روی زمین بخوابید. حتی می‌توانید روی دست و زانوی خود قرار بگیرید و همسرتان از پشت به شما نزدیک شود. بهتر است با قراردادن یک بالشت زیر کمر خود، احساس راحتی بیشتری کنید.

داشتن عفونت مقاربتی در دوران بارداری می‌تواند مشکلات جدی برای سلامتی شما و کودک ایجاد کند. اگر همسرتان مبتلا به عفونت مقاربتی فعال است یا اخیراً وضعیت او تشخیص‌داده‌شده است، از هر نوع رابطه جنسی واژینال، دهان و مقعد پرهیز کنید. باید بدانید که بارداری از شما برابر انتقال عفونت‌های مقاربتی مانند اچ آی وی، تبخال، زگیل‌های تناسلی یا کلامیدیا محافظت نمی‌کند و این عفونت‌ها می‌توانند روی کودک شما تأثیر بگذارند
❤پناه❤ ❤پناه❤ قصد بارداری