⭕️آیا خوردن زیاد گرمک در بارداری ضرر دارد؟

⭕️ازجمله‌ی این عوارض می‌توان در درجه‌ی اول به تکرر ادرار اشاره کرد که ناشی از میزان آب زیاد در این میوه است. شما نباید اجازه دهید این اتفاق رخ دهد زیرا دهیدراته شدن در طول بارداری می‌تواند مشکلات زیادی برای شما و جنینتان ایجاد کند. این مشکل در اثر زیاده روی در مصرف خربزه مشهدی، میوه ملون، هندوانه، سمسوری و دستنبو نیز پیش می‌آید.
🍈بعلاوه وجود قند بالا در این میوه نیز می‌تواند مشکلاتی مانند دیابت بارداری ایجاد کند.
🍈یکی دیگر از مشکلاتی که در زمان مصرف گرمک در بارداری پیش می‌آید این است که بسیاری از افراد نمی‌دانند که باید آنها را نیز بشویند. شستن پوست گرمک اهمیت زیادی دارد زیرا در صورت وجود آلودگی، به هنگام برش زدن ؛ آلودگی‌ها به داخل میوه منتقل می‌شوند و می‌توانند مشکلات زیادی برای شما ایجاد کنند. پس حتماً قبل از مصرف آن را مانند میوه‌های دیگر بشویید.

#گرمک
📚 مجله تغذیه مادر
👨‍👩‍👧

تصویر
۱ پاسخ

عاشقشم که گناه داره نخورمش

سوال های مرتبط

❤پناه❤ ❤پناه❤ قصد بارداری
مامان آینده مامان آینده قصد بارداری
مروارید مروارید قصد بارداری
خواص به چیست؟

خواص به بر کسی پوشیده نیست. مصرف میوه به برای بدن فواید بسیاری دارد و استفاده از آن به خانم‌های باردار، آقایان و کودکان توصیه می‌شود. در این بخش خواص این میوه را معرفی کرده‌ایم.

خواص به در بارداری

مصرف دمنوش به و میوه آن در دوران بارداری برای خانم‌ها مفید است زیرا ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز را فراهم می‌کند. ویتامین B6 موجود در به برای کاهش علائم بارداری در ماه‌های اولیه، مانند حالت تهوع و استفراغ سودمند است.

احتمال ابتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن در خانم‌های باردار زیاد است؛ آهن موجود در میوه به با تولید هموگلوبین خون مانع از ابتلا به کم خونی در دوران بارداری خواهد شد.

مصرف به برای جنین

ترکیبات موجود در میوه به برای رشد جنین مفید هستند و نیاز به مواد مغذی را فراهم می‌کند. ویتامین A موجود در به برای تشکیل بافت‌های استخوانی جنین مورد استفاده قرار می‌گیرد. افزایش ضریب هوشی جنین در دوران بارداری از دیگر فواید مصرف دمنوش به و میوه آن محسوب می‌شود.
❤پناه❤ ❤پناه❤ قصد بارداری
شیر غیرپاستوریزه و آب‌میوه‌های غیرپاستوریزه

نوشیدن شیر و آب‌میوه‌های غیرپاستوریزه در طول بارداری ریسک‌های جدی برای سلامت دارد. نگرانی اصلی در این مورد لیستریوزیس است. لیستریوزیس یک عفونت باکتریایی است که می‌تواند برای جنین شما خطرناک باشد و شما به ویژه در طول بارداری در معرض ریسک ابتلا به آن هستید، زیرا سیستم ایمنی بدنتان پایین‌تر از دیگر مواقع است.

باکتری لیستریا مونوسیتوژنس می‌تواند در شیر غیرپاستوریزه و محصولات لبنی غیرپاستوریزه‌، آب‌میوهٔ غیرپاستوریزه و دیگر غذاها کمین کند و حتی در یخچال نیز می‌تواند به رشد خود ادامه دهد. به همین دلیل بهتر است که از خوردن این نوشیدنی‌ها به طور کامل خودداری کنید و لبنیات پاستوریزه مصرف کنید. همچنین سعی کنید همیشه آب‌میوه‌های مختلف را خودتان با میوه‌های تمیز و تازه در خانه تهیه کنید.

نوشابه و نوشیدنی‌های شیرین‌شده

نوشابه و دیگر نوشیدنی‌های شیرین‌شده فقط به دلیل وجود کافئین در بارداری ممنوع نیست، بلکه به دلیل وجود سطح بالای شکر پردازش‌شده در هر بطری نیز هست. یک بطری نوشابهٔ ۳۵۴ میلی‌لیتری حاوی ۲۷ گرم شکر افزوده است. این تقریباً معادل هفت قاشق چای‌خوری شکر است، دیگر بطری‌های نوشیدنی نیز وضعشان بهتر از این نیست. آیس‌تی، آب‌میوه‌ها و لیموناد شیرین‌شده بین ۲۰ تا ۳۵ گرم شکر در هر بطری دارند و مواد مغذی چندانی هم فراهم نمی‌کنند.

پس لازم است در دوران بارداری تشنگی‌تان را با آب، شیر پاستوریزه و آب‌میوه یا آب سبزیجات خالص خانگی رفع کنید و اگر آب خسته‌کننده شده است، با اضافه کردن مقداری خیار و لیمو به پارچ آب، آن را خوش‌طعم کنید.
مامان آینده مامان آینده قصد بارداری
مصرف میوه در ماه اول بارداری

مصرف میوه نه تنها در ماه اول، بلکه در تمام طول بارداری توصیه می‌شود. در حقیقت میوه‌ها غنی از فیبر هستند. 

در ماه اول باید هر روز سه وعده میوه مصرف کنید؛ چراکه سرشار از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌هاست که برای بدن شما ضروری است.

گوشت

حتما باید مصرف گوشت را در رژیم غذایی ماه اول بارداری قرار دهید. گوشت سفید مانند مرغ طی این ماه خطری برای مادر و جنین ندارد. حتما باید گوشت را کاملا بپزید تا باکتری در گوشت وجود نداشته باشد.

محصولات لبنی

اگر به لاکتوز حساسیت ندارید، محصولات لبنی منبع خوبی از کلسیم، ویتامین‌ها و چربی سالم هستند. علاوه بر این، شیر حاوی مقدار زیادی اسید فولیک است.

علاوه بر شیر می‌توانید مقدار زیاد ماست و پنیر نیز مصرف کنید. مصرف روزانه لبنیات در ماه اول بارداری باید حداقل یک لیتر باشد.

دانه‌ها و آجیل

آجیل و مغز غنی از پروتئین است که به رشد بافت‌های جنین و ترمیم ماهیچه‌های سینه و رحم کمک می‌کند. همچنین به تامین خون در دوران بارداری کمک می‌کند.
❤پناه❤ ❤پناه❤ قصد بارداری
انجام معاینات پیش از بارداری

قبل از باردار شدن، زمینه را برای یک بارداری سالم فراهم کنید. در شرایطی که بدن شما مشکلی نداشته باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که بارداری موفقی را تجربه کنید. بهتر است قبل از اقدام به بارداری یک وقت ملاقات با پزشک زنان و زایمان هماهنگ کنید تا وضعیت سلامت جسمی شما بررسی شود. در این جلسات، معمولاً آزمایش‌هایی برای شما درخواست داده می‌شود و همچنین فولیک اسید و سایر مکمل‌های مورد نیاز بارداری برای شما تجویز خواهد شد. در معاینات قبل از بارداری، دربارۀ داروهای مصرفی خود با پزشکتان صحبت کنید.

مطمئن شوید که استفاده از آنها در باروری یا دوران بارداری شما تأثیری ندارد و بی‌خطر است. ملاقات با پزشک پیش از بارداری می‌تواند به شانس شما برای داشتن یک بارداری سالم کمک کند. در صورت امکان، لازم است که این جلسات را با همسر خود بروید، چون پزشک برای تکمیل پروندۀ سلامت شما نیاز به اطلاعاتی در مورد همسر شما نیز خواهد داشت. همچنین در صورت وجود هر نوع مشکلی پزشک می‌تواند سریع‌تر نسبت به رفع و درمان آن اقدام کند. مجموعۀ این اقدامات می‌تواند در افزایش شانس باردار شدن شما در زمان دلخواه مؤثر باشد.