مقوی کردن غذای کودکت رو
با نکاتی که پایین گفتم عملی کن☺️🔰

۱- حتما برای شیرین کردن دسر و شیرینی و بستنی از سه شیره استفاده کنید.

۲- کرم کنجد و کره بادوم زمینی رو در وعده های مختلف غذای کودک قرار بدید.

۳-برای بچه های زیر دوسال از لبنیات پرچرب استفاده کنید.

۴-داخل فرنی و بستنی هاش خامه بزنید.

۵-حتما هر روز به خصوص در وعده ی صبحانه پودر مغزیجات قرار بدید.

۶-از وقتی که می تونه غذای انگشتی بخوره،هر روز حتی یک تکه ی کوچولو سیب زمینی اب پز یا سرخ شده بهش بدین.

۷-میوه هایی مثل انبه و موز که برای وزنگیری عالی هستن رو به صورت تکه ای مناسب سن یا داخل بستنی بهش بدین.

۸-در تمام غذاها و دسرها حتما از سویق کودک یا گندم جوانه استفاده کنید.

۹-برای درست کردن کته،به جای آب ساده از آب مرغ یا گوشت استفاده کنید.

۱۰-هفته ای وبار حتما از ماهیچه ی گوسفندی استفاده کنید.

۱۱-دادن قطره مولتی ویتامین یا اهن و آد تا پایان دوسالگی.

۱۲-استفاده از کره یا روغن زیتون در تمام غذاها.

۱۳-استفاده از عصاره ی قلم یا پای مرغ در تمام غذاها
#غذای_کمکی
👶🏻🍼 @Bab_yfood

۴ پاسخ

عالی بود ممنون👏😍

موز از کی میشه بدیم؟

عالی عزیزم ممنون ❤
تو فرنی میوه و اوتمیل هم روغن زیتون یا کره بزنیم؟

اینا از چه ماهی میشن بعضی شا من نمیدونم

سوال های مرتبط

مامان هلـــــــسا مامان هلـــــــسا ۱۲ ماهگی
مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 ۹ ماهگی
مامان حامی مامان حامی ۱۰ ماهگی
‌ ‌ 🔰غذای کودکان را اینگونه #مقوی کنید‼️

🔸سعی کنید در درست کردن سوپ یا کته از گوشت با استخوان استفاده کنید
🔹اگر کودکی زرده تخم مرغ پخته شده را نمیخورد میشود آنرا با مقداری کره و آب مرغ مخلوط و نرم نمایید  و به او بدهید و یا به سوپ او اضافه کنید. همچنین زرده تخم مرغ را میتوانید رنده کرده و در سوپ کودک و یا پوره میوه و سبزیجات  ( هر مدل پوره ای که درست میکنید) بریزید.
🔹همینطور به تکه های  کوچک شده  سیب زمینی که پخته شده است  و پوست آن جدا شده کمی کره بزنید و اجازه بدهید که شیرخوار با دستان خودش  آنرا برداشته و بخورد.
🔸سعی کنید در درست کردن سوپ یا کته از گوشت با استخوان استفاده کنید ، مانند  ران مرغ و یا ماهیچه گوسفندی تا مواد معدنی  و چربیی بیشتر به بدن نوزاد برسد.
🔹شما میتوانید چندین قلم گوسفندی یا یک قلم گوساله را جداگانه پخته ، چربی اضافی آن را بگیرید و عصاره آنرا بمدت کوتاه ( در یخچال )‌و زمان طولانیتر ( در فریزر) نگهداری نماییدو به هر وعده غذا و یا سوپ کودک  کودک دو قاشق غذاخوری از این عصاره را اضافه کنید .
🔸اگر کودکتان دچار کم وزنی میباشد  افزودن حبوبات را به غذایش بتعویق بیاندازید (یعنی پس از 10 ماهگی) چون حبوبات حجم زیادی از معده را اشغال میکنند  اما پس از 10 ماهگی، حبوبات را خیس کنید، پوست بکنید و آنها را آرد کنید  و هر دفعه  یک قاشق چایخوری پودر حبوبات را بهمراه  کره به سوپ کودکتان  اضافه کنید.
🔹اضافه نمودن  آب غلیظ شده ران مرغ یا تکه های ران مرغ که خوب پخته شده و همینطور جوانه گندم، آرد یا پودر بادام خام، کنجد، مغز تخمه آفتابگردان به غذای کودک سبب رشد بهتر او می شود.
مامان هاکان❤️ مامان هاکان❤️ ۶ ماهگی
* ‍ چگونه غذای کودک خود را مقوی و مغذی کنیم؟

موادي كه #انرژي_غذا را بيشتر مي كنند ( #مقوي_سازي ) :

براي مقوي كردن غذاي كودك مي توانيد به هر وعده غذاي او يك قاشق مرباخوري روغن مايع يا روغن زيتون يا مقداري آرد گندم اضافه كنيد.

موادي كه علاوه بر #انرژي، #پروتئين_غذا را بيشتر مي كند ( #مغذي_سازي ) :

در صورت امكان كمي گوشت مرغ، ماهي، گوسفند و...، انواع حبوبات مانند نخود، لوبيا، عدس و ماش كه كاملا" پخته شده (بعد از ماه هشتم) و له شده را به غذاي شيرخوار اضافه كرد . تخم مرغ آب پز سفت شده را نيزمي توان داخل سوپ و يا ماكاروني پس از طبخ رنده كرد و يا مي توان آن را با كمي شير مخلوط و نرم كرده و به غذاي شيرخوار اضافه كرد

با استفاده از پوره جوانه غلات و حبوبات مي توان غذاي كودك را مقوي و مغذي كرد مي توانيد جوانه كامل يا پودر آنها را به سوپ يا آش كودك اضافه كنيد. جوانه غلات و حبوبات به هضم غذاي كودك كمك مي كند، مي توانيد جوانه گندم را پس از خشك كردن، پودر كرده و به همراه ماست يا آبميوه به كودك بدهيد.

👶 کودک من 👶
🍎 تغذیه کودک من 🍏
مامان به دونه♕(شاهان) مامان به دونه♕(شاهان) ۱۲ ماهگی
🔍  غذای کمکی
۱) سن شروع غذای کمکی برای نی نی ، پایان ۶ماه است ولی بعضی از نی نی ها ممکنه که زودتر هم شروع بشه که (بستگی به تشخیص دکتر) وزن وقد نی نی داره که دکترتشخیص میده که کی باید غذای نی نی رو شروع کنیم که برای بعضی از ی نی ها هم ممکنه از پایان ۴ماهگی غذای نی نی رو شروع کنن.
۲) بهتره که قبل از غدا دادن به نی نی بهش شیر بدید . پس اول شیر (حتی اگر شیر خشک میخوره) بعد غذای کمکی .
۳)در کنار غذا دادن به نینی ، اب جوشیده ی سرد رو فراموش نکنید چون نی نی تشنه و بی قرار میشه .
۴)در دستور تهیه انواع غذا ها هر جا که استفاده از روغن حیوانی و یا هر روغن خوارکی دیگری که دسترسه استفاده کنید .
**یک قاشق مرباخوری کره معادل دو قاشق مرباخوری روغن مایع است .
۵)قبل از یکسالگی از اضافه کردن شکر ، نمک ، ادویه به غذاهای کودک پرهیز کنید، چون ذائقه کودک در این زمان شکل می گیره و به  غذای شور یا شیرین عادت میکنه و براش خوب نیست (به جز غذاهایی مثل فرنی که تو دستور تهیه اش شکر یا نبات وجود داره). برای طعم دار کردن سوپ نی نی فقط میشه از چند قطره اب لیموی تازه استفاده کرد .
۶)بین اضافه کردن مواد غذائی مختلف به غذای کودک ۵تا ۷روز فاصله بزارید تا اگر ناسازگاری (حساسیت) به یک ماده ی غذائی وجود داره شناخته بشه.
۷)دقت کنید که شروع غذای کمکی جدید به معنی قطع غذاهای کمکی قبلی نیست بلکه برای متنوع ساختن تغذیه کودک می تونید ۲تا۳نوع از غذاهای کمکی که قبلا به کودک می دادید رو تهیه کنید و در طول روز به نینی بدید.
۸)بهتره که غذای نی نی رو با گوشت کوب دستی یا پشت قاشق له کنید و از گوشت کوب برقیوغذاساز برای له کردنش استفاده نکنید چون اگه غذا با این وسایل میکس بشه غذا خیلی له میشه و نی نی جویدن رو یاد نمیگیره .