سوال های مرتبط

مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
خوردن طالبی در بارداری چه فوایدی دارد؟
این میوه پرفایده، ازنظر میزان کالری متوسط است؛ اما ازنظر ارزش غذایی، بسیار بالاست. این میوه علاوه بر اینکه مایعات و الکترولیت‌ها را در بدن متعادل و گرمای بدن را کنترل می‌کند، مزایای دیگری هم دارد که عبارت‌اند از:

رشد شناختی کودک را تقویت می‌کند
ویتامین A برای رشد جنین، تکامل عملکردهای شناختی او و جلوگیری از هرگونه ناتوانی مادرزادی بسیار مهم است. همچنین از رشد قلب، ریه‌ها، کلیه‌ها، چشم‌ها و استخوان‌های کودک شما، پشتیبانی می‌کند. شما با خوردن طالبی در اوایل بارداری، در طول آن و حتی درسه ماهه سوم بارداری می‌توانید مقادیر زیادی ویتامین A دریافت کنید. همچنین به دلیل اینکه طالبی سرشار از اسید فولیک است، به جلوگیری از نقایص لوله عصبی کودک نیز، کمک می‌کند.
به سلامت استخوانها و دندانها کمک می‌کند
مصرف کلسیم در دوران بارداری هم برای مادر و هم برای کودک، ضروری است. کلسیم حاصل از خوردن طالبی در دوران بارداری به سلامت استخوان‌ها و دندان‌های کودک شما و خودتان کمک می‌کند.
از کم خونی بارداری جلوگیری می‌کند
بخشی از مقدار آهن مورد نیاز در بارداری می‌تواند از خوردن طالبی تامین شود و به تولید هموگلوبین خون کمک می‌کند. هموگلوبین برای ساخت گلبول‌های قرمز خون لازم است و از کم خونی در زنان باردار جلوگیری می‌کند. همچنین جریان خون از مادر به جنین را بهبود می‌بخشد و اکسیژن مورد نیاز کودک را تأمین می‌کند. ویتامین C موجود در‌طالبی با‌افزایش جذب آهن در بدن، برای مادران بارداری که‌با مشکل کمبود آهن مواجه هستند توصیه می‌شود.
مامان فسقلی مامان فسقلی ۲ ماهگی
❓❓❓ چرا باید بین دو بارداری فاصله انداخت؟؟

✅نیاز بدن به بازسازی

 برای بسیاری از افراد، ۱۸ ماه صبر کردن، زمانی بسیار طولانی است. با این حال باید این حقیقت را بپذیرید که بدن شما مقدار زیادی از مواد مغذی را طی بارداری و زایمان از دست داده است و باید دوباره آنها را جایگزین کند. ممکن است مبتلا به کم‌خونی شوید، زیرا بیشتر آهن موجود در خون شما با جنین و جفت تقسیم شده است. علاوه بر این، ممکن است طی خونریزی‌های زایمان، بخش زیادی از آهن بدن خود را از دست بدهید. تحقیقات نشان می‌دهد که میزان خون از دست رفته در زنانی که عمل سزارین دارند بیشتر از زنانی است که به صورت طبیعی زایمان می‌کنند


✅پیشگیری از عوارض بارداری

 تحقیقات نشان می‌دهد زنانی که بلافاصله پس از زایمان باردار می‌شوند، بیشتر در معرض بروز عوارض بارداری هستند. این دسته از زنان ممکن است دچار پارگی رحم شوند و همچنین احتمال زایمان زودرس یا تولد نوزادانی با وزن پایین نیز در آنها بالاتر است